Over ons

Nanda Faber

Nanda Faber werkt al sinds 1992 als huidtherapeut, en doet dat met veel plezier en inzet. Belangrijk voor haar is daarbij het persoonlijke contact met de cliënt. Maar ook het daadwerkelijk kunnen helpen van cliënten speelt voor Nanda een grote rol.

Resultaatgericht

Steekwoorden bij de beschrijving van Nanda zijn: practisch, probleemoplossend en resultaatgericht. Nanda is een doener, die veel voldoening haalt uit met name kleinere behandelingen die meteen zichtbaar resultaat op leveren en oedeemtherapie.

Geke Kuiper

Voor Geke is het belangrijk dat u goed geholpen wordt en dat u zich op uw gemak zult voelen. Een zo goed en doeltreffend mogelijk resultaat bereiken in een prettige sfeer.

Deskundigheid en ervaring zijn daarbij belangrijk. Geke is al sinds 1992 actief als huid- oedeemtherapeut, en ze neemt regelmatig deel aan bijscholingen en trainingen. Ze werkt (uiteraard) zorgvuldig en is betrouwbaar. Ook houdt ze van een vrolijke noot.

Dankzij de goede samenwerking met huisartsen, fysiotherapeuten, logopedisten, diëtisten, etc. binnen het Marturia Gezondheidsplein kan Geke eraan bijdragen dat u de zorg en aandacht ontvangt die precies bij u past. Dat levert háár voldoening en plezier in het werk op, en het zorgt ervoor dat u tevreden kunt zijn over de behandeling en het resultaat

tags: Huidtherapie Oedeemtherapie Nanda Faber Geke Kuiper NVH Assen